top of page
I Love Italina Cuisine

Iratkozz fel a YouTube csatornánkra, böngészd a "Olasz Konyha Blog" nevű lejátszási lista videói között, hogy értesülj a legfrissebb videóinkról, az olasz konyháról és olasz nyelvről!

Szerző képeDávid Ilona

DIETA MEDITERRANEA XI. MEDITTERÁN DIÉTA XI. Ricette della DIETA MEDITERRANEA VI. MEDITTERÁN DIETA re


Minestrone asciutto di ceci con pasta - Csicseriborsó száraz minestrone tésztával

Ingredienti

 160 g di pasta  1000 g di verdure da minestrone  1000 g di ceci lessati (peso sgocciolato)  8 cucchiai di olio di oliva  4 cucchiai di parmigiano  sale e pepe

Preparazione

Portare ad ebollizione abbondante acqua, aggiungere il sale e quindi le verdure ed i ceci. Quando le verdure sono cotte, unire la pasta. Quando anche questa è cotta, scolare e aggiungere l’olio ed aggiustare con sale e pepe. Servire con il cucchiaio di parmigiano

Hozzávalók

 160 gramm tészta  1000 gramm minestrone zöldség  1000 gramm főtt csicseriborsó (lecsepegtetett súly)  8 kanál olívaolaj  4 kanál parmezán  Só és bors

Elkészítés

Bőséges mennyiségű vizet forralunk, hozzáadjuk a sót, majd a zöldségeket és a csicseriborsót. Amikor a zöldségek megfőttek, hozzáadjuk a tésztát. Amikor a tészta is megfőtt, leszűrjük, hozzáadjuk az olajat, sóval és borssal ízesítjük. Parmezánnal megszórva tálaljuk

Legfrisebb bejegyzések
bottom of page