DIETA MEDITERRANEA XIII. MEDITTERÁN DIÉTA XIII. Ricette della DIETA MEDITERRANEA VIII. MEDITTERÁN DI
Insalata di Ceci e Spinaci al Limone - Citromos csicseriborsó és spenót saláta
Ingredienti
800 g di ceci lessati (peso sgocciolato) 800 g di spinaci lessati 8 cucchiai di olio di oliva Cipolla Succo di Limone Sale e Pepe
Preparazione
Condite i ceci con la cipolla, olio, sale e pepe. Lessate gli spinaci in acqua salata, scolateli e conditeli con olio e succo di limone. Mescolate i ceci con gli spinaci e servite.
Hozzávalók
800 gramm főtt csicseriborsó (lecsepegtetett súly) 800 gramm főtt spenót 8 kanál olívaolaj Vöröshagyma Citromlé Só és bors
Elkészítés
A csicseriborsót a vöröshagymával, olajjal, sóval és borssal ízesítjük. A spenótot sós vízben megfőzzük, leszűrjük, majd olajjal és citromlével ízesítjük. A csicseriborsót a spenóttal összekeverjük és tálaljuk.